Nathalie Kaal

Nathalie Kaal

Over Nathalie Kaal

Ik ben Nathalie Kaal, 50 jaar, getrouwd met William en moeder van Brian en Elanna. Al 40 jaar woon ik in Oss waarvan ruim 20 jaar in de Schadewijk.

In de wijk ben ik actief geweest als vrijwilliger en heb ik me sterk gemaakt voor wijkcentrum Schadewijk. Het ontmoeten en samenbrengen van bewoners is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Want samen sta je sterk. Vooral de kinderen en jeugd hebben mijn aandacht.

Afgelopen jaar heb ik de overstap gemaakt naar de politiek. Waarom? Omdat ik daar graag mee wil denken over zaken die er spelen in onze leefomgeving en voor de Schadewijk in eerste plaats. Ik maak me grote zorgen over zaken die spelen, bijvoorbeeld: Jeugd zaken, armoede, criminaliteit maar ook de singel 40-45, de mestfabriek en nieuwbouw. Ik vind het belangrijk dat de bewoners goed geïnformeerd worden en in de inspraakprocedures als volwaardige gesprekspartners worden behandeld. Ik wil er graag op toe zien dat punten, die belangrijk zijn voor ons als bewoners, op de agenda van de gemeente komen en blijven. Om Oss en onze wijk sterker en mooier te maken.