12 november 2014

PvdA Oss viert successen Hendrik Hoeksema met afscheidstour

Op donderdag dertien november aanstaande staan lijsttrekker Ehssane Gounou en PvdA-wethouder Hendrik Hoeksema stil bij de successen van de PvdA in Oss. De afgelopen negen jaar heeft Hoeksema zich met volle overgave als wethouder ingezet voor alle Ossenaren. Zo heeft hij het centrum versterkt, en hard gewerkt aan onder andere de Ruwaard. Om de resultaten te vieren zal Gounou Hoeksema meenemen in een tour langs een kleine selectie van zijn successen.

De tour begint bij het nieuwe wijkcentrum Schadewijk. Deze prachtige nieuwe ontmoetingsplek voor de inwoners van de Schadewijk is een mooi resultaat van samen werken aan Oss. Daarna is het mooi opgeknapte centrum aan de beurt met een bezoek aan het Gengske. Ook zullen Gounou, Hoeksema en andere PvdA’ers de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum bezichtigen, om daarna langs de door Hoeksema ingezette opknapbeurt van de Ruwaard te trekken en te eindigen bij de gerenoveerde kinderboerderij Elzenhoek.

Ehssane Gounou: “Ik ben enorm trots op Hendrik. Deze mede-PvdA’er heeft zoveel voor Oss betekend. Dit laat zien hoe de PvdA lokaal mede het verschil kan maken.” Hoeksema geeft aan: “Het wethouderschap is een prachtige baan waarin ik met energie gewerkt hebt om Oss weer een stuk sterker en mooier te maken. Oss krijgt met Ehssane een mooi nieuw PvdA-boegbeeld.”