9 oktober 2014

PvdA en GroenLinks Oss promoten duurzaam lokaal vervoer

Op vrijdag 10 oktober voeren PvdA en GroenLinks in Oss actie met een nieuw, groen en duurzaam vervoersmiddel. Met een elektrische auto van Easy Go Electric, een groeiend bedrijf in duurzaam vervoer, rijden zij naar verschillende punten in Oss om de inwoners kennis te laten maken met deze nieuwe vorm van transport.

De gebruikte elektrische auto heeft een actieradius van 80km, en kan daarmee een aanvulling bieden op lokaal openbaar vervoer en zorgvervoer.

Ehssane Gounou, lijsttrekker PvdA Oss: ‘Op de dag van de duurzaamheid maken we graag reclame voor een groene manier van vervoer. Tenslotte is naast meer werk en zorg in de buurt voor Ossenaren, ook verduurzaming een belangrijk thema.

Dolf Warris, lijsttrekker GroenLinks Oss: ‘Voor GroenLinks is duurzaamheid het thema van deze verkiezingen. Een duurzaam Oss betekent lokale energie, meer werkgelegenheid door groene renovatie en meer welzijn voor Ossenaren.’

GroenLinks en PvdA zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 november een lijstverbinding aangegaan en willen op deze dag van de duurzaamheid laten zien dat ze verduurzaming in Oss erg belangrijk vinden.