Motie verlichting zebrapaden Singel 40-45 unaniem aangenomen

Door Iris van Dinther op 9 maart 2018

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 8 maart diende de PvdA Oss een motie in om er voor te zorgen dat de zebrapaden op de Singel 40-45 worden voorzien van voldoende verlichting om de veiligheid te verhogen.

Tijdens de wijkraad Schadewijk op 19 februari 2018 is gevraagd aan politieke partijen om er voor te zorgen dat binnen drie maanden deze zebrapaden worden voorzien van voldoende verlichting. Met name de oversteek tussen zebrapaden zorgt voor een onveilige situatie. Verder is de opdracht meegegeven om voorkeur te geven aan energieneutrale verlichting en te inventariseren welke situaties er nog meer zijn waar het ontbreken van voldoende verlichting bij zebrapaden een probleem oplevert.

De Motie verlichting Singel 40-45 die mede is ingediend door GroenLinks, Beter Oss en de SP werd unaniem aangenomen door de Raad.

Iris van Dinther

Iris van Dinther

Ik ben Iris van Dinther, geboren en getogen in Oss. Ik ben getrouwd met Marianne en we hebben een zoon Maarten, die een HBO-opleiding Bedrijfskundige IT volgt aan de Avans in den Bosch. Ik werk al sinds 1986 bij Diosynth/ Organon en na een aantal overnames nu bij Aspen Pharma. Ik ben al ruim 25

Meer over Iris van Dinther