klassenbezoek Mondriaan in raadszaal Oss

Door Maaike Mollen op 10 februari 2018

Het Mondriaan college heeft vandaag een bezoek aan het gemeentehuis gebracht voor het programma “Klassenbezoek@Gemeentehuis Huis voor democratie en rechtsstaat”. Tijdens dit bezoek hebben twee klassen een actief programma van twee uur gevolgd in de raadszaal wat nu in gebruik was als leslokaal. De leerlingen uit 4 HAVO kregen na een korte interactieve uitleg zelf de regie en gingen aan de slag met een raadsvergadering. Het onderwerp; de beslissing om een festival in Oss te organiseren. De begeleiding van het programma werd geheel verzorgd door ProDemos.

Vandaag was ik bij het ochtend – middagprogramma aanwezig als burger- en ex-raadslid en ik hoop dat er in de toekomst deze leerlingen in de politiek gaan, er was veel talent aanwezig.

Foto: Lesley Baas

Maaike Mollen

Maaike Mollen

Mijn naam is Maaike Mollen-Veld en ik woon in Oss.  Ik ben in 1976 getrouwd met Floor Mollen en samen zorg(d)en en houden we van 4 kinderen, hun partners en  kleinkinderen. Ik werk bij Ons Welzijn  als social worker.  Daar werk ik in het Talentcentrum en maak ik deel uit van het sociaal team Oss

Meer over Maaike Mollen