Nieuws

Behoud kleinere speelvoorzieningen

12 juni 2017

Op donderdag 1 juni 2017 heeft de PvdA na aanleiding van reacties op Facebook een motie ingediend over het behoud van kleinere speelvoorzieningen. Het Osse college wil namelijk middels een nieuw beleidsplan speelruimte in Oss gaan centreren. Er wordt aangegeven dat kleinere speelruimte op ten duur gaan verdwijnen en de gecentreerde speelruimte groter worden.

Ondanks de reacties van bezorgde burgers en de steun van meerdere politieke partijen heeft de motie geen meerderheid gekregen, waardoor het beleid om kleinere speelvoorzieningen op ten duur te laten verdwijnen wordt uitgevoerd.

PvdA Motie behoud speelvoorzieningen

One Response to “Behoud kleinere speelvoorzieningen”

  1. marieke bongers schreef:

    Geachte leden . Bij deze adenteer ik graag het volgende, zojuist vernomen al het commentaar van verschillende burgers over de speelplekken . Persoonlijk vind ik dat er genoeg voral ook veel klijne speelplekken zijn in Oss , woonachtig ben ik al 26 jaar in Oss al heb ik zelf geen kinderen toch spreek ik uit ervaring , Ussen en de Ruwaart zijn betrokken erbij . Als men , voral met een minima butget en een groot gezin hebt of niet , dan kan men altijd naar de voordelige speeltuin De Elkerieck , en de Elzenhoek N M E kinder boerderij. Dit wil ik graag kwijt , succes met uw politieke partij. Vriendelijke groeten Marieke Bongers .

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.