Nieuws

Partij van de Arbeid

door Arie van Zwanenburg op 9 juni 2017

Het gaat niet om de naam van de partij maar om de intentie van de partij: omzien naar de ander. Want de PvdA is van mening dat omzien naar de ander in deze toenemende individualistische wordende samenleving van groot belang is. Daarnaast is het diep triest dat er steeds meer mensen in financiƫle problemen komen door uiteenlopende redenen. Voor de PvdA is Omzien naar elkaar een container begrip: het bestaat uit meerdere elementen:

  • (Revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking;
  • Werken of leren met een beperking;
  • Terugdringen van eenzaamheid;
  • Opkomen voor de jongeren zonder een arbeidsperspectief.

Kortom: er is werk aan de winkel, doe met ons mee!

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.